Kent u dat gevoel, de verjaardag van uw beste vriendin, vriend, zus of neef zit er aan te komen en u heeft geen idee wat u hen als verjaardagscadeau moet geven. U struint het internet af voor inspiratie maar komt telkens op hetzelfde uit en in de hoop dat u onderweg inspiratie opdoet loopt u een rondje door de stad. Als de jarige zelf ook niet weet wat hij graag zou willen krijgen voor zijn verjaardag hoeft u niet meer met uw handen in het haar te staan. Hier leest u meer over een aantal cadeau’s die niet alleen altijd goed zijn, ook zijn ze nog eens hartstikke origineel.

 

Gadgets

Vooral voor verjaardagen van mannen vind ik gadgets altijd leuk om te geven. Stiekem vinden mannen die nieuwste snuisterijtjes echt wel leuk. Of ze nu houden van muziek of gamen, met gadgets komt u al snel heel ver. U kunt bijvoorbeeld een draadloze speaker cadeau doen. Hiermee kan de jarige optimaal genieten van zijn favoriete nummers tijdens die barbecue in de tuin met zijn vrienden, een gezellig avondje beerpongen met zijn maten of in zijn ware mancave. Wilt u het zelf nu iets rustiger houden, dan kunt u bijvoorbeeld voor een nieuwe hoofdtelefoon gaan. Tegenwoordig zijn hoofdtelefoons er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren en hebben ze allerlei handige functies. Niet alleen een uitkomst voor het luisteren van muziek, maar ook wanneer de jarige een echte gamer is.

 

Activiteit

Eigenlijk vind ik een activiteit nog het leukste cadeau om te geven. Het is net even wat anders dan een fysiek cadeau, het is meer een echte ervaring. Wat dacht u van een middagje karten, indoor snowboarden, een ballonvaart, een rondje crossen op een quad of een helikoptervlucht? Ik weet zeker dat de jarige dat niet snel gaat vergeten. En ook een leuk bijkomend voordeel, u kunt vaak zelf ook mee. Zoek online naar activiteiten en vaak vindt u een aantal aanbiedingen, zo hoeft u niet uw laatste spaarcenten uit de geven voor een leuke activiteit.

 

Fotografie

Met de nieuwe smartphones die tegenwoordig uitgerust zijn met prima camera zijn veel mensen geïnteresseerd geraakt in fotografie. Het is een dure hobby en daarom is het leuk om de jarige hier een beetje bij te helpen. U kunt bijvoorbeeld een compact camera cadeau geven of een handige bijbehorende accessoire. Zoals een fijne cameratas, speciale lens, een SD kaart voor extra opslag, fotoboek, onderwaterhuis, regenhoes of statief. Als de jarige zelf nog aan het sparen is voor een fijne camera, dan is een cadeaubon van dat merk ook altijd een goed idee. Een leuk kaartje erbij met een reep chocolade en klaar bent u.