Zou u ook wat meer inzicht willen hebben in de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark? Dan is ons Track en Trace systeem voor in de auto wellicht precies waar u op zoek naar bent. Met behulp van dit handige systeem ontvangt u alle up to date informatie omtrent uw wagenpark. Bovendien heeft u doormiddel van de mobiele app altijd alle data bij de hand. Hoe werkt dit GPS systeem eigenlijk? En wat zijn de voordelen voor u, maar ook voor uw medewerkers? U leest het allemaal in dit blog.

 

Hoe werkt de GPS tracker en waarvoor kunt u hem gebruiken?

De GPS tracker kan gemakkelijk geïnstalleerd worden in elk voertuig met of zonder OBD-poort. Extra handig is dat de tracker ook verborgen kan worden, om fraude te voorkomen. Dankzij de handige app is de GPS tracker nog veel meer dan alleen een tracker. Zo kunt u op het dashboard veel handige informatie zien. Wij geven over een aantal functies wat meer informatie:

  • Trendanalyse: Deze handige tool kan op basis van gegevens uit het verleden relevante trends herkennen en tegelijkertijd voorspellingen maken. 

  • Wat is hier gebeurd: Bent u op zoek naar informatie over een incident uit het verleden? Met behulp van de tool ‘wat is hier gebeurd?’ kunt u deze informatie gemakkelijk terugvinden, indien u deze nodig heeft voor bijvoorbeeld een schadeclaim. 

  • Slimme planning: Houd uw planning zo efficiënt mogelijk met de tool ‘slimme planning’. Zo wordt er gekeken welke medewerker met de juiste skills en tools het dichtst in de buurt is van de desbetreffende klus. Op deze manier profiteren uw klanten optimaal van de snelle service. 

  • Routehistorie: De tool routehistorie geeft u meer inzicht in de daadwerkelijke route die chauffeurs hebben afgelegd, net zoals andere informatie, zoals de snelheid en hoe chauffeurs presteren ten opzichte van de andere chauffeurs. 

  • Slimmer onderhoud: Bespaar kosten door de nauwkeurigheid van het geplande onderhoud te verhogen. Door alerts in te stellen houdt u bovendien de onderhoudsbeurten van uw voertuigen makkelijker in de gaten. 

Deze en nog veel meer functies geven u meer inzicht over de activiteiten omtrent uw wagenpark en medewerkers. Met behulp van onze mobiele app heeft u ten alle tijde in een handomdraai toegang tot deze handige functies. 

 

Wat zijn de voordelen van een GPS systeem voor u?

Wellicht vraagt u zich af wat voor u de grootste voordelen van een GPS systeem zijn? Het belangrijkste voordeel is dat u in oogopslag alle belangrijke informatie kunt zien met betrekking tot uw chauffeurs, uw voertuigen, gepland onderhoud, incidenten, planning, trends en nog veel meer. Zo ziet u welke medewerkers het beste presteren en welke medewerkers nog wat coaching nodig hebben. Bovendien heeft u bewijs als er een valse aangifte tegen u gedaan wordt, doordat het systeem alle data nauwkeurig voor u verzameld. Bovendien kan Verizon Connect u voorzien in alle behoeftes op het gebied van GPS tracking, zowel nu als in de toekomst. 

 

Wat zijn de voordelen van een GPS systeem voor uw medewerkers? 

Ook voor uw medewerkers kan ons GPS systeem van groot belang zijn. Het zorgt er namelijk ook voor dat zij hun taken efficiënter kunnen voltooien. Zo kunt u met behulp van het GPS systeem bepaalde handelingen automatiseren. Het gevolg hiervan is minder papierwerk en telefoontjes die uw chauffeurs moeten afhandelen. Kerntaken kunnen efficiënter uitgevoerd worden, hiervan hebben uw klanten ook weer profijt. 

 

Bovendien zorgt de tool voor meer veiligheid op de “werkvloer”. Met behulp van speciale tools kunt u het rijgedrag van uw chauffeurs inzien. Chauffeurs met gevaarlijk rijgedrag kunnen gecoacht worden, zodat zij hun rijgedrag aan kunnen passen. Zo kunnen ze weer veilige kilometers maken!