Het regelen van je diensten die je privé in je woning nodig hebt kost altijd even tijd om te regelen. Daar hebben we in die spaarzame vrije tijd niet altijd zin in. Veel mensen kiezen er daarom voor om veel van deze diensten te combineren in één abonnement. Het scheelt toch tijd dat je één aanspreekpunt hebt voor meerdere diensten. Zo is er ook het Alles in 1 abonnement ontstaan. Inmiddels hebben een hoop aanbieders dit abonnement in hun assortiment in verschillende samenstellingen. Alles in 1 abonnementen vergelijken is dus slim om te doen. Maar hoe doe je dat? En hoe vind je uiteindelijk het juiste abonnement tegen de meest aantrekkelijke prijs. In dit blog vertellen we er graag meer over.

Hoe begin je met alles in 1 vergelijken?

Veel mensen weten niet zo goed hoe ze moet beginnen als ze op zoek gaan naar het juiste alles in 1 abonnement. Op de lange baan schuiven is daarom vaak het gevolg. Onnodig want het is eigenlijk heel erg simpel. Ik zou zeggen start eens met google en typ de zoekterm alles in 1 vergelijken in. Platforms waar je verschillende aanbieders naast elkaar kunt zeggen is vaak wat je dan als eerste tegenkomt. Heel erg handig om meer te weten te komen over het alles in 1 abonnement op een objectieve en betrouwbare manier. Je kunt je ook wat meer inlezen in wat de mogelijkheden zijn binnen de drie diensten die in dit abonnement zitten. Ook kun je de verschillende aanbieders die er zijn naast elkaar leggen. Meestal zie je goed wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders en welke aanbieding ze hebben. Zo kan je ook snel zien wat voor jou het meest voordelige abonnement is. Daarna kom je snel in het aanvraagproces terecht van de betreffende aanbieder en is het afsluiten van je gewenste abonnement een fluitje van een cent.

Is een alles in 1 abonnement wel passend voor mij?

Het alles in 1 abonnement neemt de laatste tijd wat in populariteit af. Voornaamste oorzaak is dat de vaste telefoon vaak onderdeel is dit abonnement. En de vaste telefoon is nu toch zo langzamerhand wel met uitsterven bedreigd. Want wat voegt deze vaste telefoon nog toe als je een onbeperkte belbundel hebt? Inderdaad niet veel. Hierom zie je dat het zogenaamde internet en tv steeds meer wordt afgesloten. Een logisch alternatief. Daarnaast zie je ook steeds meer dat het mobiele abonnement onderdeel is van het alles in 1 abonnement.