Of je nou bij een start-up werkt of bij een gevestigd bedrijf. De eerste indruk bij potentiële klanten is voor iedere onderneming belangrijk. Een manier waarop je zeker kunt zijn van een goede eerste indruk is het geven van een goed visitekaartje. Helaas laten de meeste kaartjes nog wat te wensen over. Daarom besloot ik om de blog van vandaag te schrijven over hoe ook jij eenvoudig de beste visitekaartjes kunt maken. Dus zijn jouw visitekaartjes nodig aan een update toe? Is het tijd dat ook jij professionele kaartjes maakt voor potentiële klanten? Lees dan snel verder en maak zelf binnen een mum van tijd de beste kaartjes die je met trots uit kan delen.

Compleet in lijn met de huisstijl

Ten eerste is het echt aan te raden om kaartjes te ontwerpen die een bepaalde herkenbaarheid hebben. Dit kun je eenvoudig realiseren door de visitekaartjes te maken in dezelfde stijl als de huisstijl van het bedrijf waar je voor werkt. Wanneer de kaartjes namelijk compleet in lijn staan met de huisstijl, dan maak je direct een zeer professionele indruk. De beste visitekaartjes laat je natuurlijk drukken bij een uitstekende drukkerij. Zelf heb ik goede ervaringen bij Printdeal.be als drukkerij. Eerst liet ik alleen mijn kaartjes daar drukken. Tegenwoordig plaats ik daar al mijn bestellingen voor drukwerk die in lijn moet staan met de huisstijl van mijn bedrijf. Het bestellen van drukwerk is bij Printdeal.be namelijk ontzettend eenvoudig. Voor je het weet zijn de visitekaartjes al besteld en binnen een mum van tijd ontvang jij een lading van de beste kaartjes.

Heldere en duidelijke visitekaartjes maken

Ten tweede is het belangrijk om te onthouden dat het een visitekaartje is. Dat wil zeggen dat zo’n kaartje alleen de belangrijkste informatie hoeft te bevatten. De beste visitekaartjes bevatten over het algemeen alleen een naam, functietitel en contactgegevens. Het doel van visitekaartjes is namelijk dat de potentiële klant direct ziet wie jij bent en waar je voor werkt. Het komt wel eens voor dat er allerlei informatie verwerkt moet worden op de kaartjes. Dit zorgt er echter alleen maar voor dat de leesbaarheid van je kaartjes erg laag komt te liggen. Heldere en duidelijke visitekaartjes maken doe je eenvoudig bij Printdeal.be. Door middel van de handige online editor kun je direct zien wat wel en wat niet werkt. Zo zie je gelijk dat je het bij dit soort kaartjes beter simpel kan houden.