Het is maar net hoe handig je bent. Als je zelf kunt slopen en weer kunt opbouwen, dan is er niets dat je tegenhoudt om nog deze zomer een nieuwe badkamer te realiseren. Nu hoor ik je denken aan het budget. Maar zelfs dat hoeft geen probleem te zijn. Kijk eens op de site van Douche Concurrent. Je ziet daar alle artikelen met alle prijzen erbij. En zeg nu zelf: die prijzen zijn zeer goed te doen. Zeker nu de kans op een vakantie in het buitenland vrijwel verkeken is. Je kunt al voor relatief weinig geld een inloopdouche kopen bij www.douche-concurrent.be. En daar knapt je badkamer dus enorm van op!

Kies je voor een inloopdouche of voor een douchecabine?

Dat is deels afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Een douchecabine is over het algemeen wat meer compact en een inloopdouche kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Natuurlijk is deze keuze ook afhankelijk van je smaak én van de samenstelling van je gezin. Heb je kleine kinderen? Dan is een inloopdouche praktischer. Je kunt je kinderen dan gemakkelijker helpen met douchen.

Het vooroordeel over een douchecabine is vaak dat er altijd een douchebak bij zit. En dat je dus een stap omhoog moet doen om onder de douche te stappen. Een ander vooroordeel is dat die douchebak altijd glad is. Beide vooroordelen zijn niet de realiteit. Je kunt een douchecabine zonder douchebak bestellen als je dat zou willen. De douchebak hoeft ook niet glad te zijn.

Lekker in bad! Daar knapt een mens van op!

Maar het ene bad is het andere niet. Waar vind je baden van goede kwaliteit? Bij Douche Concurrent natuurlijk! Je kunt hier kiezen uit veel verschillende baden. Van strak en modern tot retro. Van een inbouwbad tot een vrijstaand bad. Van een zitbadje tot een complete whirlpool. Er zijn zelfs baden in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelfs een bad in een zebraprint! Zo kun je je badkamer echt omtoveren tot jouw paleisje!

Liever niet zelf beginnen aan de verbouwing?

Dan kun je natuurlijk mensen inhuren die deze klus al vaker hebben geklaard. Je kunt echter wel aangeven dat je zelf voor de materialen zorgt. Als jij ze bestelt via Douche Concurrent, dan is de kans groot dat je goedkoper uit bent. En je bent dan ook nog zeker van materialen van goede kwaliteit!