Even iets bij iemand langsbrengen kan momenteel wat problematisch zijn. We moeten immers zoveel mogelijk thuis blijven en bij het minste kuchje of niesje mogen we helemaal de deur niet meer uit. Maar wat nu als jij ontwerper bent en je hebt een ontwerp voor, ik noem maar wat, een nieuwe badkamer gemaakt? Dan kun je dat ontwerp natuurlijk mailen naar je klant. Maar dat wordt lang niet zo duidelijk als wanneer je het ontwerp op groot formaat papier kunt tonen. Om deze papieren bij je klant te krijgen kun je gebruik maken van kartonnen kokers. Deze kartonnen kokers zijn stevig en zorgen voor de bescherming van je papieren.

Geen gekreukte papieren dankzij kartonnen kokers

Steeds meer winkels hebben er tegenwoordig een webshop bij. Dat moet wel, de winkels zelf zijn immers gesloten. Maar voor je een webshop begint is het wel belangrijk dat je je verpakkings- en verzendmaterialen op orde hebt. Alleen dan kun je je klanten het beste bieden. Door gebruik te maken van kartonnen kokers voor het versturen van posters, foto's en andere papieren, zorg je ervoor dat deze items mooi en ongekreukt bij je klanten terecht komen. De kartonnen kokers zijn aan twee kanten dicht te maken met kunststof pluggen. Zo blijft de inhoud mooi op z'n plek.

De kokers als postpakket?

Je kunt de kartonnen kokers voorzien van een adressticker en op deze manier versturen. Je hoeft niet nog een andere verpakking om de koker te doen. Verstuur je posters per post? Kies dan voor driehoekige kokers. Deze zullen nog minder snel deuken en dus nog beter voldoen aan de eisen van je klanten. De driehoekige en ook de vierkante kokers worden plat aangeleverd. Deze vouw je zelf op het moment dat je ze gaat gebruiken. Dat is handig omdat ze op deze manier minder ruimte innemen dan ronde kokers. Met ronde kokers is er ook altijd nog het opslagprobleem. Neerleggen gaat (bijna) niet, dan rollen ze weg.

Tevreden klanten zorgen voor een betere omzet

Het zijn moeilijke tijden voor veel bedrijven. Goede omzetten halen lijkt misschien zelfs onmogelijk. Tot je natuurlijk een webshop opent die er niet alleen uitziet als om door een ringetje te halen, maar die ook nog eens doet wat 'ie belooft. En daar kun jij voor zorgen. Kies voor jouw producten altijd het juiste verpakkingsmateriaal. Of dat nu gaat om kartonnen kokers, dozen of brievenbuspakketjes. Let daarbij goed op de maat van je materialen. Te klein is geen optie, maar te groot is ook niet handig.