Met de winter voor de deur is het weer tijd voor nieuwe schoenen! Omdat ik elke winter gemiddeld een uur per dag op de fiets zit, overleven mijn schoenen het maar een winter lang. Dit vind ik ontzettend zonde, want ik heb warme, goede en daarom vaak dure schoenen nodig. Als ze dan al na een winter weg moeten, doet dat altijd even pijn in mijn hart. Het komt namelijk door het weer dat mijn schoenen zo snel verslijten. Al het zout wat op de weg gestrooid wordt is funest voor het uiterlijk van mijn schoenen. Leer gaat vlekken, en stof wordt smoezelig en vies. De andere kant van dit alles is dus wel dat ik elke winter weer mag gaan shoppen voor schoenen! Ik denk dat ik schoen-shoppen toch wel het allerleukste vindt! En tijdens mijn jaarlijkse jacht heb ik een nieuw merk ontdekt waar ik helemaal fan van ben geworden: Via Vai schoenen. Daarom ga ik hieronder uitleggen hoe je de perfecte winterschoen kiest uit Via Vai schoenen.

Stoere Via Vai schoenen

Als eerste heeft het merk stoere laarzen te koop. Al hun laarzen zijn gemaakt van leer en/of su├Ęde. Via Vai schoenen zijn altijd van goede kwaliteit grondstoffen gemaakt. Dit vind ik heel prettig, omdat ik zeker weet dat aan het eind van de winter mijn schoenen nog redelijk mooi zijn! Goede kwaliteit stoffen kunnen het zout op de weg en de regen en sneeuw beter aan dan goedkope stofjes. Wat ik zo tof vindt aan de Via Vai schoenen is dat hun laarzen stoer, maar toch vrouwelijk zijn. De laarzen zijn dus de ideale Via Vai schoenen voor stoere dames die ook vrouwelijk willen overkomen!

Classy Via Vai schoenen

Naast het stoere model zijn er ook laarzen van Via Vai schoenen te koop met dunne hak! Deze schoenen zullen minder de lagen sneeuw kunnen trotseren zoals de stoere boots. Maar, deze laarsjes met hak staan wel ontzettend leuk onder een panty of straight jeans! Daarnaast zijn ze ook weer gemaakt van dezelfde goede materialen, dus ze kunnen de winter zeker aan!

De sneakers zijn ook geschikt voor het winterweer!

Tot slot ben ik zelf helemaal fan geworden van de sneakers van Via Vai schoenen. De sneakers staan leuk onder alles! Van simpele jeans met trui tot fancy kerstjurkje, onder elke outfit staan de sneakers leuk! Ze zijn warm genoeg voor de winter door de goede kwaliteit. Ook hebben ze verschillende modellen zodat voor elke dame in een verschillende leeftijdscategorie wel een geschikte sneaker te vinden is!

Al met al zijn Via Vai schoenen een enorme aanrader om warm en mooi de winter door te komen! Mooi de winter door komen is een prettig gevoel, want in deze grauwe wintermaanden verlies ik soms het gevoel om er mooi uit te zien. Maar met deze schoenen verdwijnt dit probleem als sneeuw voor de zon!